Deep Fried Oysters Southern Style

by 03:25 0 comments
Deep Fried Oysters Southern Style


You will need.
1 Large Bowl that you have added 2 cups of whole milk to and then you want to add 2 large eggs and with a whisk beat the eggs up into the milk very well.
You will also need another large bowl that you want to add the below to.
1. 2 Cups of Plain Flour ( Also called All Purpose Flour )
2. 1 Cup of Self Rising Yellow Cornmeal.
3. 1 Teaspoon Salt
4. 1 Teaspoon Black Pepper
5. 1 Teaspoon Fine Ground Cayenne Pepper
Mix all 5 ingredients together well.
Now you want to put your oysters a few at a time into the milk and egg mixture. Then put them a few at a time into the bowl of dry ingredients and shake the bowl. Then put them back into the milk and egg mixture and back into the dry mixture. Place your breaded oysters onto a tray or plate and refrigerate them for a mininum of 1 hour. You want your oil at 350 degrees and then you want to fry your oysters a few at a time. Drain your oysters well on paper towels and serve at once with our oyster dipping sauce.
If you make these recipes please post a comment below and let us know how the recipe turned out for you. 





Crumbed Oyster Mushrooms

Ingredients

1 tray (about 125g / 4oz) oyster mushrooms
1/4 cup plain flour
2 eggs, beaten with 2 tbsp water
3/4 cup breadcrumbs
1/2 tbsp curry powder
1/2 tsp chicken stock powder
1/4 tsp salt
Dash of pepper
Vegetable oil for deep-frying

Method

  1. Clean the mushrooms by gently wiping them with a moist kitchen towel.
  2. Place the flour and beaten egg in 2 separate shallow dishes.
  3. Combine breadcrumbs, curry powder, chicken stock powder, salt and pepper and mix well.
  4. Heat the vegetable oil in a wok or pan on medium-high heat until hot.
  5. Dredge each mushroom in the flour, shake off excess, then into the egg and followed by the breadcrumb mix. Set aside on a plate.
  6. When the oil is hot, fry the coated mushrooms in batches until golden brown and crisp. Remove and drain on kitchen paper. Serve on its own or with a sweet chilli sauce.


Crumbed சிப்பி காளான்

தேவையான பொருட்கள்

1 தட்டில் (சுமார் 125g / 4oz) சிப்பி காளான்
1/4 கப் வெற்று மாவு
2 தேக்கரண்டி தண்ணீர் தாக்கப்பட்டு 2 முட்டைகள்,
3/4 கப் நனைக்கப்பட்டு
1/2 டீஸ்பூன் குழம்பு பொடி
1/2 தேக்கரண்டி கோழி பங்கு தூள்
1/4 தேக்கரண்டி உப்பு
மிளகு சிறுகோடு
ஆழமான வறுக்கவோ தாவர எண்ணெய்

முறை

மெதுவாக ஒரு ஈரமான சமையலறை துண்டு அவர்களை துடைப்பது மூலம் காளான்கள் சுத்தம்.
2 தனி ஆழமற்ற உணவுகள் மாவு மற்றும் தாக்கப்பட்டு முட்டை வைக்கவும்.
நண்பனின், குழம்பு பொடி, கோழி பங்கு தூள், உப்பு மற்றும் மிளகு சேர்த்து நன்கு கலக்க.
ஒரு கடாயில் உள்ள தாவர எண்ணெய் சூடாக்கி, அல்லது சூடான வரை நடுத்தர உயர் வெப்ப மீது பான்.
மாவு ஒவ்வொரு காளான் தோண்டித் துருவிப், பிறகு முட்டை ஒரு, அதிகப்படியான களைந்தெறிந்து பிரெட்க்ரம்ப் கலவை மூலம் தொடர்ந்து. ஒரு தட்டில் ஒதுக்கி.
எண்ணெய் சூடாக இருக்கும் போது, தங்க பழுப்பு மற்றும் மிருதுவான வரை தொகுப்புகளும் பூசிய காளான்கள் வறுக்கவும். நீக்க மற்றும் சமையலறை காகிதத்தில் வாய்க்கால். அதன் சொந்த அல்லது ஒரு இனிப்பு மிளகாய் சாஸ் உடன் பரிமாறவும்.


eventualengineer.blogspot.com

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment

Newsletter

Pages