QUICK OYSTER MUSHOOM SOUP

by 00:01 0 comments

QUICK OYSTER MUSHROOM SOUP


In Chinese cuisine, soup dishes usually are less thick and more watery than some of the western soup dishes such as “Clam chowder”. Today, I am going to share with you a really simple soup recipe made with oyster mushroom and egg. This dish can be done in less than 20 minutes and is a good choice for comfort food in a cold winter day.
Oyster mushroom is a common mushroom type that’s widely used by Chinese people to make dishes especially soups. I really like its mild taste and tender texture. When handling the mushrooms after washing and trimming the ends, I used my hand to tear them into smaller pieces instead of using a knife. You will find that it is easier using hand than with a knife. You could easily find this mushroom in most of the Asian markets or even your local grocery store. 

Below is a step-by- step demonstration of how I made this dish with pictures.




INGREDIENTS
  • 1 stalk oyster mushroom, tear into small pieces with hand
  • 1 egg, beaten
  • 2 cups water
  • 3-4 ginger slices
  • 2 stalks green onion, chopped
  • ½ teaspoon salt
  • a touch of sesame oil
  • a touch of white pepper power
INSTRUCTIONS
  1. Add ginger and oyster mushroom into the water and bring to boil over medium-high heat (takes about 7 minutes for me).
  2. Add salt and keep boiling for another 2 minutes.
  3. Turn to medium heat, gently pour the egg around the pan and wait for about 1 minute until the egg starts to turn solid, add the green onion into the pan, and stir a little bit.
  4. Pour the soup into a container, drizzle with a touch of sesame oil and sprinkle with some white pepper powder to serve.



சிப்பி காளான் குறிப்பாக உணவுகள் சூப்கள் செய்ய சீன மக்கள், பரவலாக பயன்படுத்தப்படும் என்று ஒரு பொதுவான காளான் வகை உள்ளது. நான் உண்மையில் அதன் லேசான சுவை மற்றும் ஒப்பந்தப்புள்ளி அமைப்பு விரும்புகிறேன். கழுவிய பிறகு காளான் கையாளுதல் மற்றும் முனைகளிலும் trimming போது, நான் அதற்கு பதிலாக ஒரு கத்தி பயன்படுத்தி சிறிய துண்டுகளாக அவற்றை கிழிக்க என் கையை பயன்படுத்தப்படும். நீங்கள் அதை ஒரு கத்தி விட கையை பயன்படுத்தி எளிதாக உள்ளது என்று கண்டுபிடிக்க முடியாது. நீங்கள் எளிதாக அல்லது ஆசிய சந்தைகளில் மிகவும் கூட உங்கள் உள்ளூர் மளிகை கடையில் இந்த காளான் கண்டுபிடிக்க முடியவில்லை.

தேவையானப் பொருட்கள்
1, சிப்பி காளான் தண்டு கை சிறு துண்டுகளாக கிழித்து
1 முட்டை, தாக்கப்பட்டு
2 கப் தண்ணீர்
3-4 இஞ்சி துண்டுகள்
2 தண்டுகள் பச்சை வெங்காயம், நறுக்கப்பட்ட
½ தேக்கரண்டி உப்பு
எள் எண்ணெய் ஒரு தொடுதல்
வெள்ளை மிளகு சக்தி ஒரு தொடுதல்
சிதம்பரம்
(எனக்கு பற்றி 7 நிமிடங்கள் எடுக்கும்) நீர் ஒரு இஞ்சி மற்றும் சிப்பி காளான் சேர் மற்றும் நடுத்தர உயர் வெப்ப மீது கொதிக்க கொண்டு.
உப்பு சேர்த்து மற்றொரு 2 நிமிடங்கள் கொதிக்க வைத்து.
மெதுவாக பான் சுற்றி முட்டை ஊற்ற மற்றும் முட்டை, திட திரும்ப பான் பச்சை வெங்காயம் சேர்க்க, மற்றும் சிறிது மறியல் தொடங்கும் வரை சுமார் 1 நிமிடம் காத்திருக்க, நடுத்தர வெப்ப திரும்புங்கள்.
எள் எண்ணெய் ஒரு தொடுதல் ஒரு கொள்கலன் சூப், தூறல் ஊற்ற மற்றும் சேவை செய்ய சில வெள்ளை மிளகு தூள் தூவி.

eventualengineer.blogspot.com

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment

Newsletter

Pages